Konzultáció

Jelentkezés konzultációra

Köztudott, hogy a válások száma igen magas. Egyre több írás, előadás szól erről. A válás olyan veszteség, ami hosszú időn át elkísér. Gyakran sok év után is hatással van a jelenünkre. Akkor is, ha ő hagyott el, és akkor is, ha te hagytad el őt. Ha érintett vagy a válás, szakítás témájában, akkor tudod, hogy az intellektuális megértés csak egy szintig tud segíteni. A (Válás és újjászületés) találkozások célja, hogy megadják a teret és időt ahhoz, hogy ránézhess arra, amire egyedül nem tudsz, pedig érzed, hogy enélkül nincs továbblépés. Amikor nincs honnan töltődnünk, jó ha van egy tér, amiben megrendült önbecsülésünkkel támogatásra Jelentkezés konzultációra Ha ezen az oldalon jársz, nem biztos, hogy pontosan tudod, mi segíthet téged a továbblépésben. 

Jelentkezés a telefonbeszélgetésre: Hogyan tovább?

Ha kitöltöd az alábbi rovatokat, időpontot egyeztetünk egy telefonbeszélgetéshez. A beszélgetés során arra a kérdésre keressük a választ, hogy abban a szakaszban, ahol most tartasz, milyen eszköz vagy segítő kapcsolat támogatna leghatékonyabban a folyamatodban.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Megismertem és az ELKÜLD gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatot és hozzájárulok, hogy az itt megadott címemre a témával kapcsolatos emaileket küldjenek.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 • Egyéni támogatás?

   

 • Csoportos munka?

   

 • Ha igen, akkor milyen?

Milyen támogató csoportok léteznek ezen a területen? Pszichológusra, mentálhigiénés szakemberre, coachra, valamilyen tanácsadóra van szükséged? Vagy bizonyos könyvek, filmek, internetes programok, fórumok segíthetnének inkább?

Ha rászánsz egy fél órát egy ingyenes telefonbeszélgetésre, aminek során elmondod, miben vagy és hol tartasz a folyamatodban, mire lenne a leginkább szükséged, együtt megtalálhatjuk, mi a legmegfelelőbb következő lépés a számodra lelünk.

 • Úgy érzed, a sokk és a tagadás jellemző rád – el sem hiszed, hogy ez történt veled?

   

 • Nagy benned a harag a volt párod iránt? Ez akár felfokozódik a gyűlöletig és keveredik az ebből fakadó mardosó bűntudattal?

   

 • Mindent áthat a fájdalom és zavarodottság érzése?

   

 • Becsapottnak, elárultnak érzed magadat? Nem tudod, tudsz-e még bízni újra valakiben?

   

 • Egy új kapcsolatra nincs benned nyitottság, vagy remény? Vagy nem tudod miért nem sikerül új kapcsolatot kialakítanod?

   

 • Tele vagy ellentétes érzésekkel: visszakívánkozol mellé, hiányzik, de közben egy részed tiltakozik, ellenáll? Mindkét oldal nagyon erős és libikókázol egyiktől a másikig, ami teljesen felőröl?

   

 • Szeretnéd megismerni, megérteni azt a mintázatot, ami mindig visszaköszön az életedben és nagyon vágysz már az újrakezdésre?