Induló VÚ csoport

 

Mikor indul a következő csoport?

Tréner: Pácziné Grosz Katalin
Trénerjelölt
(hospitáló): Csanda Viktor

A februárban induló csoport megtelt, a következő most szerveződik. Az is lehet, hogy te is köztünk leszel. Áprilisban kezdünk, a pontos időpontot a jelentkezőkkel egyeztetjük. 

Ha nem tudod biztosan, segíthet-e neked ez a csoport abban, hogy elmozdulj abból, amiben vagy, élj a díjtalan telefonos konzultáció lehetőségével. Rátekintünk, hol tartasz a folyamatodban, és javaslatot teszek a számodra legmegfelelőbb a következő lépésre, amelyek közül a csoport csak az egyik lehetőség. Ha a végén a csatlakozást fontolgatod, akkor beszélünk a részvétel további feltételeiről, a közös munka kereteiről. Erre a konzultációra az alábbi „ELKÜLD” gomb megnyomásával tudsz jelentkezni.

Jelentkezés a telefonbeszélgetésre: Hogyan tovább?

Ha kitöltöd az alábbi rovatokat, időpontot egyeztetünk egy telefonbeszélgetéshez. A beszélgetés során arra a kérdésre keressük a választ, hogy abban a szakaszban, ahol most tartasz, milyen eszköz vagy segítő kapcsolat támogatna leghatékonyabban a folyamatodban.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Megismertem és az ELKÜLD gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatot és hozzájárulok, hogy az itt megadott címemre a témával kapcsolatos emaileket küldjenek.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!