Induló VÚ csoport

 

Mikor indul a következő csoport?

Csoport indulása: 2023. október 17. kedd

Jelentkezési határidő: 2023. október 9. hétfő

Csoportvezetők: Pácziné Grosz Katalin és Csanda Viktor

A kedden induló csoport első ülését október 17-én tartjuk. Kéthetente kedd esténként találkozunk összesen 12 alkalommal. A helyszín a a 18. kerület Fenyőfa u. 1. szám alatt található, ahol 18:00-től 21:00 óráig vagyunk együtt. A csoport létszáma 6-8 fő, nők és férfiak vegyesen. 

Ha nem tudod biztosan, hogy ez a veszteségfeldolgozó és támogató csoportmunka segíthet-e neked abban, hogy elmozdulj abból, amiben vagy, élj a díjtalan telefonos konzultáció lehetőségével. Rátekintünk, hol tartasz a folyamatodban, és javaslatot teszünk a számodra legmegfelelőbb a következő lépésre, amelyek közül a csoport csak az egyik lehetőség. Ha a végén a csatlakozást fontolgatod, akkor beszélünk a részvétel további feltételeiről, a közös munka kereteiről. Erre a konzultációra az alábbi „ELKÜLD” gomb megnyomásával tudsz jelentkezni.

Jelentkezés a telefonbeszélgetésre: Hogyan tovább?

Ha kitöltöd az alábbi rovatokat, időpontot egyeztetünk egy telefonbeszélgetéshez. A beszélgetés során arra a kérdésre keressük a választ, hogy abban a szakaszban, ahol most tartasz, milyen eszköz vagy segítő kapcsolat támogatna leghatékonyabban a folyamatodban.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Megismertem és az ELKÜLD gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatot és hozzájárulok, hogy az itt megadott címemre a témával kapcsolatos emaileket küldjenek.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!