Induló VÚ csoportok

 

Mikor indul a következő csoport?

Májusi csoport: 2024. május 23-26.
Csoportvezető:
Haas György
Helyszín: A Margit-híd pesti hídfőjénél (Jászai Mari tér)

A négynapos program csütörtök reggeltől vasárnap estig tart, naponta 9-től 18 óráig. A csoport létszáma 6-8 fő, nők és férfiak vegyesen. 

Ha nem tudod biztosan, hogy ez a veszteségfeldolgozó és támogató csoportmunka segíthet-e neked abban, hogy elmozdulj abból, amiben vagy, élj a díjtalan telefonos konzultáció lehetőségével. Rátekintünk, hol tartasz a folyamatodban, és javaslatot teszünk a számodra legmegfelelőbb a következő lépésre, amelyek közül a csoport csak az egyik lehetőség. Ha a végén a csatlakozást fontolgatod, akkor beszélünk a részvétel további feltételeiről, a közös munka kereteiről. Erre a konzultációra az alábbi „ELKÜLD” gomb megnyomásával tudsz jelentkezni.

Jelentkezés a telefonbeszélgetésre: Hogyan tovább?

Ha kitöltöd az alábbi rovatokat, időpontot egyeztetünk egy telefonbeszélgetéshez. A beszélgetés során arra a kérdésre keressük a választ, hogy abban a szakaszban, ahol most tartasz, milyen eszköz vagy segítő kapcsolat támogatna leghatékonyabban a folyamatodban.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Megismertem és az ELKÜLD gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatot és hozzájárulok, hogy az itt megadott címemre a témával kapcsolatos emaileket küldjenek.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!