Induló VÚ csoportok

 

Mikor indul a következő csoport?

Első ülés: 2024. június 6.
Csoportvezető:
Haas György
Helyszín: A Margit-híd pesti hídfőjénél (Jászai Mari tér)

A következő csoport július 4-én csütörtökön indul és minden második héten, tehát páratlan csütörtökönként este folytatódik további 10 alkalommal. Záró ülés november 21-én. Minden második alkalommal személyesen találkozunk, a közbeeső csütörtökökön pedig  online platformon kapcsolódunk, így a távolabb lakók csak havonta egy alkalommal utaznak Budapestre, hogy személyesen is találkozhassanak a csoporttársaikkal.  A csoportok létszáma 6-8 fő, nők és férfiak vegyesen. A csoport üléseken való részvétel, a folyamatosan üzemelő közös tér (platform) használata és az igényektől függő egy per egyes konzultáció díja együttesen 28 ezer Ft/hó.

Ha nem tudod biztosan, hogy ez a veszteségfeldolgozó és támogató csoportmunka segíthet-e neked abban, hogy elmozdulj abból, amiben vagy, élj a díjtalan telefonos konzultáció lehetőségével. Rátekintünk, hol tartasz a folyamatodban, és javaslatot teszünk a számodra legmegfelelőbb következő lépésre, amelyek közül a csoport csak az egyik lehetőség. Ha a végén a csatlakozást fontolgatod, akkor beszélünk a részvétel további feltételeiről, a közös munka kereteiről. Erre a konzultációra az alábbi „ELKÜLD” gomb megnyomásával tudsz jelentkezni.

Jelentkezés a telefonbeszélgetésre: Hogyan tovább?

Ha kitöltöd az alábbi rovatokat, időpontot egyeztetünk egy telefonbeszélgetéshez. A beszélgetés során arra a kérdésre keressük a választ, hogy abban a szakaszban, ahol most tartasz, milyen eszköz vagy segítő kapcsolat támogatna leghatékonyabban a folyamatodban.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Megismertem és az ELKÜLD gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatot és hozzájárulok, hogy az itt megadott címemre a témával kapcsolatos emaileket küldjenek.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!