Levelek a válásról

Mire számíthatsz, ha feliratkozol a Levelek a válásról levélsorozatra?

 Novemberben múlt tíz éve, hogy a Válás és újjászületés csoportok elindultak Magyarországon. Az évek során Singer Magdolna, a VÚ alapítója és én, több mint 60 csoportot vezettünk 380 résztvevővel. Munkánk során nem kevés tapasztalat, s a tapasztalatokat összegző cikk, blogbejegyzés, interjú, könyvfejezet, jegyzet született, egy fokozatosan épülő tudástár elemei, amiket egy csokorban sehol nem lehet megtalálni. 2018-ban jutottunk el oda, hogy heti levelek formájában megkezdjük az összegyűlt írások közreadását. Akik nem biztosak benne, hogy egyedül is képesek a válási veszteség feldolgozására, de még nem jutottak el a döntésig, hogy csatlakozzanak egy induló VÚ csoporthoz, vagy egyéni segítséget kérjenek, első lépésben szívesebben olvasnak a témával kapcsolatos írásokat. Elsősorban rájuk gondoltunk, amikor a feliratkozók számára korlátlanul hozzáférhetővé tettük ezt a levélfüzért.

Levelek a válásról

Ezen az űrlapon iratkozhatsz fel a Levelek a válásról 20 részes levélsorozatra. Ha regisztrálsz, a levelek 3 héten át – a feliratkozást követő naptól kezdve 20 egymást követő napon – minden este 18:30-kor érkeznek az itt megadott email címedre. 

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Megismertem és az ŰRLAP ELKÜLDÉSE gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatot, és hozzájárulok, hogy az itt megadott email címemre a témával kapcsolatos leveleket küldjetek.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Várj egy pillanatra!

Ne hagyd itt az ingyenes levélfüzért, ami három héten át megy hozzád és nem kerül semmibe! Csak add meg, hová küldhetjük, és másnaptól érkezik a Levelek a válásról. Ha már itt jártál, ez jár neked.